‘CRVE BOLESNI, NE MOŽEŠ MI UGROZITI BRAK!’ Priča Jelene Karleuše i Duška Tošića puna je skandala i dramatičnih ispada

Turbulentni brak pjevačice Jelene Karleuše i nogometaša Duška Tošića ovih je dana ponovno pod povećalom, i to nakon što je policija zbog obiteljskog nasilja reagirala u njihovom obiteljskom domu u Beogradu.

Pljuvanje i šamar supruzi Jeleni razlog su zbog kojeg je Tošić udaljen iz doma, a ‘pala’ je i zabrana približavanja pjevačici. Iako samo oni i policija zasad znaju kako je i zbog čega izbila svađa, čitateljima žutih stranica priča je zapravo poznata – prošle godine Tošić je supruzi navodno zavrnuo ruku, o čemu se dosta pisalo, ali supružnici to nisu komentirali, piše Dnevno.hr.

Iako ispunjavaju sve ‘kućice’ tradicionalnog estradno-nogometnog para, Jelena i Duško netipična su pojava na regionalnoj sceni. Upoznali su se 2006. godine, a Jelena je sa sedam godina mlađim nogometašem na spoj otišla nakon dugih nagovaranja.

Vjenčali su se u ljeto 2008. godine, a tri mjeseca nakon svadbe prvi put postali roditelji djevojčice Atine. Godinu dana kasnije, rođena je i njihova druga kćer Nika.

Godine 2019. postali su najvruća tema Balkana, i to iz potpuno pogrešnih razloga. Srpski nogometaš Ognjen Vranješ objavio je eksplicitne poruke i fotografije iz kojih je postalo jasno da je s Jelenom u ljubavnoj romansi. Tošić je bio javno ponižen, Karleuša je tvrdila da je riječ o fotomontažama.

Ipak, pokazalo se da njihove vruće poruke ipak nisu ‘namontirane’. U medije su procurile perverzne poruke, golišave fotografije i ostali detalji iz kojih je postalo jasno da je Karleuša prevarila Tošića.

“Uvijek ću ti maziti umorna stopala i masirati zlatne noge. I kuhati, pušiti, podržavati, razumjeti te i vjerovati u tebe zato što te volim i zato što to zaslužuješ. Bebo, ako me stvarno voliš, imat ćemo cijeli život za uživanje. Meni je svaki dan sve teže bez tebe”, pisala je tada Karleuša Vranješu.

Pjevačica je to potvrdila objavom nove doze prljavog rublja, odnosno, snimki i poruka u kojima je mladi Vranješ moli da mu se vrati – plačući.

Pismo koje je Karleuša tada uputila svom bivšem ljubavniku Vranješu jedan je od najpamtljivijih trenutaka iz tog ljubavnog trokuta.

“Crve mali, nećeš nogomet zaigrati više nikad nigdje. Ni u jednom klubu, niti za reprezentaciju! U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš! Svi te preziru jer si fašističko rasističko govno! Ti crve bolesni možeš montirati slike i snimke i što god ti padne na pamet, možeš roditi snimku kako ti golom guzicom sjedim na njušci, možeš smisliti što god hoćeš – ne možeš mi ugroziti ni brak ni obitelj, a tako si silno crve to želio! Žalim tvoju ženu i tvoje dijete, crve!”, napisala je tad Karleuša.

“Po cijenu mog života, po cijenu da se razvedem, a neću, po cijenu da mi prijete smrću – ti crve mali možeš me samo sanjati! Džaba si mi slao slike tvog mikro ku*čića koje sam brisala, džaba si mi slao poklone, ruže, džaba si mi prijetio i ucjenjivao da ćeš me razapeti, džaba si prijetio da ćeš se zbog mene ubiti – ti crve meni ne možeš ništa! Duško Tošić je za tebe, crve mali, netko kome ti nisi ni do koljena! Ni kao nogometaš, niti ste ista vrsta! Ti si crvić i pi*kica željna slave koju nikad nećeš imati, a on je muškarčina i ljudina! Ljudina! Smijemo ti se sad zajedno crve! Smiju ti se svi! Smiju ti se sve pjevačice, a ima ih puno, koje opsjedaš porukama i slikama! Paćeniku! Moj savjet ti je da se ubiješ odmah! Odmah! Jer će te je*ati prvi muškarac koji naleti na tebe! Je*at će te jer si mučenik koji je udario na majku dvoje djece i ženu, onako kako to ni jedan muškarac nikada ne bi! Samo gnjide kao što si ti! Je*em li ti zlo sjeme devijantno!”, napisala je.

Cijela se priča odvila u trenutku kad je Jelena ostala bez najveće potpore, majke Divne Karleuše koja je preminula od posljedica teške bolesti.

“Divna je umrla, da zlo bude veće, u periodu kada mi je bilo najteže u privatnom i poslovnom smislu i kada mi se cijeli svijet rušio, i to javno, na svim naslovnicama. Kao da je život smislio najgori mogući scenarij da bi vidio kako se miš igra na vrućoj ploči. Tako se životinje muče u pokusima”, rekla je tada pjevačica.

Formalno su ostali u braku, ali nakon tog skandala Duško i Jelena su se sve rjeđe počeli zajedno pojavljivati u javnosti. Čestitajući mu prošlogodišnji rođendan, Karleuša je supruga nahvalila do neba i natrag.

“Živjeli za dobrog, poštenog, neiskvarenog čovjeka pored mene, oca dvije kćeri koje neizmjerno voli, za velikog sportaša. Živjeli za čovjeka koji nikada nije varao, ponizio ili obrukao. Nikoga. Nikada. Čovjeka bez jedne jedine mrlje, koji nažalost trpi najstrašnije napade bolesnika iz tabloida. Zbog mene. Točnije, zbog njihove bolesne mržnje prema meni. Imam potrebu napisati: nitko tebe Duško ne može uprljati, nema te bagre, te zle namjere, te laži koja može uprljati dobrog čovjeka i njegovu obitelj. Neizmjerno mi je žao što ti bagra ime spominje…. jer bi na kolenima morali klečati koliko su nedostojni”, napisala je pjevačica prošle godine.

Iako je u medijima rijetko govorila o braku s Tošićem, prošle je godine u jednom intervjuu priznala: “Petnaest godina se borim za očuvanje braka. Mislim da su uvijek žene te koje se više zalažu za tu instituciju, kako braka, tako i obitelji. Takve smo životinje”.

Borak.info