Jure Ivanković za Borak.info: “Tonći Mujan je dogovorio s klubom suradnju za nastavak sezone ukoliko nedođe neka ponuda koja će zadovoljiti njega i klub!”

Nogometaši Širokog Brijega u ponedjeljak su krenuli s pripremama za nastavak sezone.

U igračkom kadru za sada nije bilo veliki promjena. Vujinović, Grgić i Obšivač nisu više članovi kluba, a nova imena su Vinko Rozić i Moris Valinčić.

Vinko Rozić igra na poziciji krilnog napadača došao je iz Dinama na posudbu, dok konkurenciju na desnom boku pojačat će Moris Valinčić iz Neretvanca.

Prvoj momčadi su priključeni i talentirani juniori Prusina i Kolenda.

Odlaskom Vujinovića i Obšivača smanjen je broj stranaca, a na posudbu bi mogla još dvojica koji nisu puno igrali u prvom djelu sezone Jurica i Kolega.

-Jurica i Kolega u prvom djelu sezone nisu imali puno prostora za igru, sad su pripreme i normalno da ćemo obratiti pozornost na njih. Nekakav naš plan je bio za Juricu da se razvija s minutažom u nekom klubu niže lige, da se tamo nametne i vjerojatno ćemo za njega tražiti neki klub za posudbu. Kolega je dobio određene prilike, nije pokazao zbog čega smo ga doveli pa je pao u drugi plan. Za njega ćemo tražiti rješenje da igra, rekao je Ivanković za portal Borak.info te dodao:

-Ostavit ćemo prostora da dovedemo jednog kvalitetnog stranca. Ciljamo poziciju kvalitetnog stopera ili napadača, ali nećemo žuriti s dovođenjem jer je tek počeo prelazni rok, istakao je Ivanković za portal Borak.info.

Za kraj nas je zanimao status Tonćija Mujana jednog od najboljih igrača Širokog Brijega u prvom djelu sezone.

-Tonći Mujan je dogovorio s klubom suradnju za nastavak sezone ukoliko nadođe neka ponuda koja će zadovoljiti njega i klub. On se ugodno osjeća u gradu i klubu te je moguće da ostane i duži period, rekao je trener Jure Ivanković za portal Borak.info.

Borak.info