Iskreno nakon 3 propala braka: “Teško je izlaziti i biti samohrana majka.”

Drew Barrymore rekla je da se više “nikad, ikad, ikad, ikad, neće ponovno udati”.

Slavna je glumica to odlučila nakon tri propala braka, nekoliko veza i zaruka, no prestala je razmišljati o četvrtoj prilici za bračnu sreću.

U američkoj je televizijskoj emisiji “CBS Mornings” pričala o svojem iskustvu s izlascima budući da je i samohrana majka dvjema djevojčicama iz četverogodišnjeg braka s Willom Kopelmanom. Rastali su se 2016. godine

“Ne znam kako izlaziti sad kad imam djecu”, započela je priču glumica. “Nisam još tamo. Imam dvije malene djevojčice i ne želim dovoditi ljude doma. Mislim da će mi trebati dugo da sretnem nekoga i onda ga upoznam prije nego što bih ga uopće mogla upoznati s njima”, rekla je.

“Nikad nisam to primijetila i rekla na glas, da ne znam kako je to izlaziti s nekim kad imaš djecu”, priznala je Barrymore voditeljici Gayle King. “Tata moje djece je sada sretno oženjen s najdivnijom ženom na svijetu. Moja djeca imaju nevjerojatnu pomajku”, rekla je dok je govorila o Alexandri Michler, novoj supruzi Willa Kopelmana. “Naši su procesi bili drugačiji. I njihova je strana ulice jako funkcionalna i cjelovita i događa se. I mislim da sam ja u predivnom čistilištu”, usporedila je glumica, piše miss7.

“Govorila sam da sam to ja, i da je to moj izbor, da nisam spremna i želim čekati. Mislim da to nikad nisam glasno rekla jer imam dvije kćeri”, zaključila je. Glumica je od rastave, dakle posljednjih šest godina, sama. “Odem na povremeni spoj, ali to je samo posljednje dvije godine. Trebale su mi četiri godine da dođem do te točke. A onda je stigla pandemija.”

Dodala je da uopće ne traži nekoga tko je zainteresiran za brak ili djecu. “Živjela bih s nekim ponovno, možda, ali ja imam djecu i nema šanse – nikad se, ikad, ikad, ikad neću udati ponovno”, rekla je. U braku je bila tri puta, od 1994. do 1995. godine s Jeremyjem Thomasom, od 2001. do 2002. s komičarem Tomom Greenom i zatim od 2012. godine u četverogodišnjem braku s Kopelmanom.

Prije dvije je godine rekla da se osjećala slomljeno nakon rastave i mislila kako se nikad od toga neće oporaviti. “Zbilja nisam dobro prihvatila rastavu. Bilo je teško”, priznala je tada. “Ne znam kako da se ponovno tako otvorim. Kao da je nešto zatvoreno i ostaje takvo. Mislim da sam jednako prestrašena pronaći ljubav ponovno kao i što bih bila kao da se nikad nije niti dogodila”, objasnila je glumica.

Borak.info