Znate li koliko vremena u danu vaš muškarac gleda u druge žene? Istraživanje pokazalo zanimljive rezultate

Muškarci u prosjeku provode 43 minute dnevno zureći u deset različitih žena – tvrdi psiholog, koji se na TikToku predstavlja kao dr. TikTok @moderndaypsychologist, u videu koji je nazvao ‘Stvari koje trebate znati o muškarcima’. Iako nije pojasnio otkud mu ta informacija, istraživanje Kodak Lens Vision Centera iz 2009. godine, provedeno na oko 3000 Britanaca, podržava tu teoriju.

Iako ovo nije nešto što želite čuti, naročito ako ste u sretnoj vezi s voljenim muškarcem, kako prenosi The Sun, prema tvrdnjama spomenutog psihologa – gledanje nije varanje. ˝Na kraju krajeva, sve se svodi na moral, predanost i samokontrolu˝, zaključio je dr. TikTok.

No, brojne žene ‘zakačile’ su se na njegove tvrdnje pa su spomenuti video ubrzo zasule komentarima. ˝Ovo je samo potvrda da vi muškarci ne možete svi ostati vjerni˝, ˝zato ja govorim da su veze gubljenje vremena. Radije sam sama i usredotočena na Boga˝, ˝priznajem, ja vjerojatno 60 minuta dnevno buljim u različite muškarce˝, ˝volim svojeg muškarca, on me nikad ne bi prevario˝, samo su neki od.

Žene provode oko 20 minuta na dan gledajući različite muškarce

Također, u obranu muškaraca, psiholog je pojasnio kako i žene gledaju druge muškarce. ˝Ista studija pokazala je da žene provode oko 20 minuta na dan gledajući različite muškarce˝, kazao je.

A ako vam je sve navedeno poljuljalo vjeru u vašeg muškarca, u nastavku vam donosimo neke od znakova po kojima ‘tipičnog’ muškarca možete raspoznati od klasičnog ženskaroša.

Ima lošu reputaciju

Ako vas prijateljice upozoravaju da je taj tip slomio već mnoga srca, nemojte ignorirati upozorenja misleći da se promijenio.

Malo govori o sebi

Jedan od znakova koji bi mogao upućivati na to da je ženskaroš je i ako ne želi puno pričati o sebi.

Čini se predobar da bi bio istinit

Čini li vam se da je taj muškarac previše ljubazan, šarmantan i naprosto presavršen? Što vam govori podsvijest u takvoj situaciji? Iako dolazite u iskušenje da ignorirate sami sebi i prepustite se njegovom šarmu, imajte na umu da biste u takvim situacijama trebali poslušati vlastite instinkte.

Ne odgovara na pozive i poruke

Ako se s njim viđate često, ali uglavnom noću, a nikad vam ne odgovara na pozive i poruke niti pita kako ste, to je još jedan od upozoravajućih znakova.

Nije imao ozbiljne veze

Muškarac koji nikad nije bio u ozbiljnoj vezi vrlo je vjerojatno tip za jednu noć, odnosno ženskaroš. Jedini mu je cilj što više žena odvući u krevet i nema nikakvih ambicija biti u duljoj i ozbiljnoj vezi. Ako vam muškarac prizna da nikad nije bio u ozbiljnijoj vezi, budite oprezni.

Pretjeruje s komplimentima

Zbog komplimenata koje nam upućuju muškarci osjećamo se fenomenalno, no ako vas neprestano obasipa lijepim riječima to bi također moglo upućivati na njegovu neiskrenost. Šarmiranje žena sa slatkim riječima i obasipanje komplimentima jedna je od najčešćih karakteristika većine ženskaroša.

Rijetko kad vas zove imenom

Dušo, srce, slatkice…samo su neki od nadimaka koje ženskaroši koriste za svoje žrtve. Ako vas nikad nije nazvao po imenu, već ste mu uvijek „dušo“ ili „mala“ budite oprezni. Stvar je u tome da takav tip radije koriste ove nadimke jer mu je teško popamtiti imena svih tih žena koje ima ili je imao u svom životu.

Često koristi riječ „mi“

O čemu god priča, on uvijek koristi riječ „mi“. Priče o zajedničkoj budućnosti, putovanjima i sl. samo je još jedan od trikova koje ovi tipovi koriste ne bi li vas odvukli u krevet. Naime, oni jako dobro znaju da žene padaju na takve stvari.

Obratite pažnju na njegov profil na društvenim mrežama

U današnje vrijeme vladavine društvenih mreža mnogo možemo saznati o nekoj osobi čak i ako je osobno ne poznajemo. Stoga prije nego se upustite u vezu s tipom koji bi mogao biti ženskaroš, dobro provjerite njegov Facebook. Pogledajte fotke, čitajte komentare i ubrzo ćete shvatiti je li riječ o dobrom muškarcu ili pak ženskarošu.

Borak.info