‘NAVODNO SE KAJE, SVE JE POBRISALA’ Novi detalji o Splićanki koju je Matej zvao: ‘Njezin brat nije htio ići jer su nedavno izgubili prijatelja’

“Odijeva se u brendiranu odjeću i to je uvijek ističe. Često putuje i s prijateljima odlazi na ekskluzivna mjesta gdje idu samo bogataši. Voli život na visokoj nozi i može si ga priuštiti”. Ovako beogradski tabloid “Kurir” opisuje misterioznu Splićanku koju je nestali Matej Periš posljednju nazvao prije misterioznog nestanka koji je još uvijek obavijen velom tajni, piše Dnevno.hr.

Za 27-godišnjim Splićaninom već se 16. dan traga u Beogradu, a kao i prethodnih dana, u medije cure informacije o svim ljudima i događajima koji su prethodili nestanku mladića.

Kao što se ranije doznalo, Matej je tu večer nazvao Splićanku, inače sestru njegova prijatelja, koja često boravi u Beogradu i poznaje noćni život metropole kako bi se njihova društva sastala i zajedno zabavljala. Kurir u subotu piše kako je od izvora iz grada podno Marjana doznao da je dotična djevojka vlasnica tvrtke za najam brodova u Splitu te da je blokirala sve hrvatske novinare koji su pokušali s njom stupiti u kontakt. Čak je, tvrdi izvor, obrisala sve profile na društvenim mrežama.

‘Navodno se kaje’

“Njezin brat nije htio ići na doček Nove godine jer je smatrao da je prerano za trošenje i zato što su nedavno izgubili prijatelja. Ali Matej je sigurno stupio u kontakt sa Splićankom. Navodno su se čuli nekoliko puta te noći kada je nestao. Međutim, vrlo kontradiktorna u svojim izjavama, jer je izjavila da zbog glazbe u klubu nije razumjela što joj govori. S druge strane, rekla je da je vidjela samo propušteni poziv od Mateja”, rekao je za Kurir.

Kada je čula da se njezino ime spominje u sklopu istrage, tvrdi sugovornik, objavila je crnu profilnu fotografiju na Facebooku.

“Prije nekoliko dana objavila je fotografiju i navodno se kaje. Sve je to čudno i na neki način sumnjivo, njezina izjava koju je dala policiji i sve ostalo. Navela je i da je Matej koristio opijate, jer je želio puno raditi kao skiper kako bi postigao željeni cilj”, govori pa zaključuje:

“Nije još poznato zašto se nije odmah javila policiji i rekla da je s njim u kontaktu, nego je čekala da se izvadi listing i napravi cijela analiza Matejevog telefona.”

Srela se s Nenadom Perišem

Nenad Periš, otac nestalog Mateja, otkrio je za Jutarnji list sadržaj razgovora s djevojkom za koju se pretpostavljalo da je zadnja osoba s kojom se Matej čuo prije nestanka.

“Ona mi je rekla da ju je te večeri Matej pokušao stupiti s njom u kontakt, jer je vidjela da ima propušten poziv. Naime, ja sam nju sreo na ulici ispred sjedišta beogradske policije prije desetak dana. Bio je to slučajan susret i ona mi je tada kratko rekla da se ona i Matej nisu čuli, ali da je imala njegov propušten poziv. Ali, to je bilo prije 23 sata kada je on bio spojen na WiFi mrežu i kad je bila zabilježena njegova zadnja aktivnost na WhatsAppu”, rekao je otac.

Borak.info