ALILOVIĆEVU IVU SMATRAJU ‘NAJLJEPŠOM ŽENOM RUKOMETAŠA’: Medije izbjegava zbog ružnih stvari koje su pisali o njoj

Mirko Alilović nakon četiri godine stanke vratio se u Hrvatsku rukometnu reprezentaciju, a već 11 godina ljubi zanosnu Ivu.

Vratar Mirko Alilović vratio se u Hrvatsku rukometnu reprezentaciju nakon četiri godine. 

Bez ikakvog oklijevanja odazvao se na poziv izbornika rukometne reprezentacije, Hrvoja Horvata i otputovao za Budimpeštu. Navijači su pozitivno iznenađeni njegovim potezom, piše story.

Ako se prisjetimo, vratar je odluku o napuštanju reprezentacije donio zbog ispaštanja njegove obitelji. Naime, njegovoj punici huligani su demolirali kuću na Rabu. Ipak, njegova najveća podrška je supruga Iva koja je tada čvrsto stajala uz njega i takvu odluku. Ljepotica godinama slovi za jednu od najljepših supruga rukometaša.

Posljednjih godina Iva se rijetko pojavljuje u javnosti te izbjegava svjetla reflektora. Jednom prilikom je i sama izjavila kako se ne želi medijski eksponirati. ‘Ovo je sramota što se meni radi… Toliko sam tužna, i ljuta, a i zdravstveno sam loše nakon svega.Ne želim iskakati iz paštete, želim miran, obiteljski život. Neka pišu o uspjehu rukometaša, ja nisam javna osoba‘, rekla je tada za Dnevnik.hr nakon incidenta na Rabu.

Podsjetimo, Alilovići su u braku od ožujka 2011. godine te će ove godine proslaviti 11. godišnjicu braka. Zajedno imaju tri sina, desetogodišnjeg Ivana, osmogodišnjeg Matu i trogodišnjeg Antu. S obzirom na to da je Mirko iznimno popularan, a takva popularnost vuče i probleme oni su u više navrata mijenjali adreseTrenutno žive u Mađarskoj gdje on brani za rukometni klub Szeged.

Borak.info