Danijela Dvornik: Trenutačno nemam ljubavnog partnera, ali ne znači da ga neće imati

Danijela Dvornik odgovarala je na pitanja koja su joj postavili pratitelji na Instagramu. Otkrila je postoji li neka odluka u prošlosti koju je donijela, a sada to ne bi ponovila.

“Ne bih više nikada snimala Dvornikove. Jednostavno ne znam što mi je bilo. Dino me natjerao”, rekla je. Pratitelje je zanimalo kako se danas osjeća kada čuje hitove Dine Dvornika.

“Dinova glazba je sastavni dio moga života. Ponekad me vrati u neka sjećanja, ali generalno to proživljavam pozitivno”, rekla je. 

Na pitanje nedostaje li joj Dino odgovorila je: “Dino se ne može zaboraviti. Potrudio se ostati nezaboravljen. Sad je lakše. Prvih pet godina je bilo najteže, a onda postane malo lakše.”

Rekla je da se ne bi ponovo udavala.

“Ne mislim da su taj prsten i ceremonija vjenčanja jako bitni da bi nekome dokazala da ga volim. Mislim da sam sada u godinama kada to može biti drugačije”, ispričala je. Dodala je da trenutačno nema ljubavnog partnera, ali da to ne znači da ga neće imati.

Ispričala je i kako izgleda njezin život na Braču.

“U Sutivanu nikad ne može biti dosadno, ako imaš društvo, hobije ne može ti biti dosadno, jedino može faliti još vremena. Oduvijek sam znala da ću živjeti na Braču jer je prekrasan, obožavam se probuditi u tišini i sve ovdje obožavam. Dijete sam mora sunca i prirodno mi je da budem na moru”, rekla je Danijela, koja je nedavno odlučila prodati stan u Zagrebu i preseliti se na otok, piše INDEX.

Borak.info