‘Vozim Corsu staru 15 godina i živim kao podstanar. Ne mogu se praviti…’

Glazbenica i voditeljica Ida Prester jedna je od ‘detektivki’ u novom showu ‘Masked Singer’, a kako je to u životu kad ne nosi ‘masku, otkrila je u razgovoru za RTL.

Smatra da ju je upravo to što ‘ne nosi masku’ koštalo u mladosti, jer je svašta ‘bebetala’ a voljela bi da ju je netko upozorio da ne priča previše pred kamerama.

“Vozim Corsu staru 15 godina i živim kao podstanar. Ne mogu se praviti da imam penthouse kada nemam niti vlastitu garsonijeru. Još na samom početku, a sada se taj potez pokazao i pametnim, sebe sam prezentirala kao nepretencioznu osobu koja nije ni prelijepa, niti prebogata, niti premoderna jer doista nisam takva”, kazala je Ida.

“Unazad šest godina, zahvaljujući ‘pametnijim’ kolegicama, naučila sam da doista trebam razmisliti prije nego što nešto kažem. Na Facebooku sada jako pazim što objavljujem jer nije moje da komentiram političke događaje”, dodala je.

Progovorila je i o slici kojom javne osobe predstavljaju sebe na Instagramu, dok je realnost dosta drugačija.

“Vidim da je mojim kolegicama, koje se godinama u javnosti predstavljaju kao ‘vamp žene’, jako teško nositi se sa starenjem. Moje bore i moje nesavršenosti dio su mog identiteta oduvijek i mogu priznati da mi je puno lakše stariti kao takva Ida nego prelijepa i zgodna ‘vamp žena”.

Borak.info