Don Damir Stojić poučavat će žene kako pratiti plodne dane. Cijena? Prava sitnica, a na tečaj su dobrodošli i muškarci

Župa Duha Svetoga na Jarunu organizira “tečaj prirodnog planiranja obitelji” u sklopu kojega će polaznice i polaznike učiti o praćenju plodnih i neplodnih dana kod žena, javlja 24sata.

Tečaj će se održavati u crkvi svete Mati Slobode. Oni koji požele u crkvi doznati kako pratiti plodne dane morat će platiti 120 kuna kotizacije. 

– Iako tečaj govori o otajstvu žene, muškarci su itekako dobrodošli. Upoznajte snagu, moć i otajstvenost ženskog tijela – poručili su.

– Što je istina o čovjekovom tijelu, o plodnosti? Kako živjeti bračni odnos u skladu s Božjim naumom? Što znači biti otvoren životu i živjeti odgovorno roditeljstvo? Je li kontracepcija rješenje? Na ta i brojna druga pitanja odgovore saznajte u subotu, 30. travnja u svetištu Sveta Mati Slobode na Jarunu – poručili su.

Predavači su Marija Ćurlin, predsjednica Centra za prirodno planiranje obitelji, Ivana Vrbanić, podučavateljica Billingsove ovulacijske metode, i don Damir Stojić. Inače, Marija Ćurlin je sestra Ladislava Ilčića te je na parlamentarnim izborima 2011. bila na drugom mjestu liste HRAST-a. 2012. godine kritizirala je tad najavljeni zdravstveni odgoj u školama tvrdeći da ‘nameće homoseksualnu propagandu’, podsjeća 24sata.

Borak.info