Navijači Hajduka bijesni: Nismo ni svjesni koliko smo mali

Hajduk je propustio pobijediti Slaven u Koprivnici (0:0) i preskočiti Osijek na drugom mjestu ljestvice. Splićani sada četiri kola prije kraja imaju bod manje od drugoplasiranog Osijeka i šest manje od vodećeg Dinama.

Nakon utakmice igrači Hajduka nisu skrivali ljutnju na društvenim mrežama. Ispod objave rezultata na službenoj stranici Hajduka najviše lajkova je skupio komentar: “Nema veze, ‘ajmo još slaviti pobjedu protiv Dinama. Nismo ni svjesni koliko smo mali. E da, Marin Ljubičić je kriv za sve. E i još nešto: 1. Županijska liga je za ovu utakmicu Liga prvaka.”

“Imaš sve u svojim rukama i usereš se Slavena. Sramota. Ako budemo i treći, bit će dobro”, “Da smo igrali do Velike Gospe, ne bismo gol zabili. Ne znam kad ćemo opet imati ovakvu šansu biti prvaci”, “Totalno bezidejni, s toliko grešaka i bez energije. Katastrofa. Po običaju, iz prošlosti, ekipa koja nikome skoro bod ne može uzeti, uzme Hajduku”, samo su neki od komentara ljutitih navijača, prenosi INDEX.

Najveći broj navijača kritizirao je 20-godišnjeg ofenzivca Marina Ljubičića. “Nevjerojatno, potrebno mu je 200 prilika da zabije gol”, “Ako još jednom čujem da je on vrhunski talent…”, “Poklonite Ljubičića nekom samo da ga ne gledamo više”, “Volim Ljubičića zbog emocije prema klubu, ali bi mu pametnije bilo otići na posudbu”, “Ja sam za to da igraju domaći igrači, ali ako igraju kao Ljubičić onda bolje da ostanu doma”, “Je li vam sad jasno zašto Kalinić ima prednost ispred Ljubičića?!”, “Bolje bi Ferro i Katić odigrali u napadu nego Ljubičić.”

Borak.info