Zdravko Čolić ZA HTV: Želio bih singl na svjetskim listama

Nakon duge karantene Zdravko Čolić, kralj zabavne glazbe ponovno je među ljudima. Što je novo u njegovu životu, na čemu radi i kako je se snašao u doba koronavirusa, otkrio je prije svog koncerta u Koprivnici Elizabeti Gojan.

Dvorana, je naravno bila prepuna, Čolić spreman kao i uvijek i uzbuđen zbog susreta s publikom.

– Radujem se, u Koprivnici sam bio nekad u vrijeme bivše države, sada mi je drago da sam tu – kaže.

Neumoran je, stalno radi, priprema i novi album koji će možda izaći do kraja godine. Ambiciozan je i dan danas, iako priznaje, sve se to “pomalo stišalo”.

– Kad bih sada imao 30 – 40 posto ambicije koje sam imao u mladim godinama, ne bi mi bilo kraja. Ali zapravo i ne trebam sada toliko toga, sada smo komotni stariji, sve ima danas drugačije korake – kaže.

Tajna uspjeha – u Božjoj volji.

Na pitanje koja je tajna njegovog uspjeha, skromno odgovara – u Božjoj volji. Ali kako to da je upravo on rasprodao 6 puta Štark arenu u Beogradu, Arene u Zagrebu, Ljubljani, Puli…

– Nekako smo navikli jedni na druge, a i duga karijera je tu. Ljudi vole kad je netko dugoprugaš i kada ga na koncertu čeka 100 pjesama koje zna – kaže Čolić.

Dugovječnost se održava

Kampanjac je, priznaje, opušta se kada mu je lijepo, s prijateljima, ali kada je posao u pitanju, jako je, kaže, discipliniran. Vježba, voli sport, kretanje je, kaže, uvijek pozitivno.

Neostvarena želja – singl na svjetskim listama.

Volio bi imati jednu stvar koja se vrti i uspješna je na svjetskim listama.

– Volio bih poživjeti pa da vidim što će biti. Život te ne miluje, gura te u razne suprotnosti iz kojih moraš izaći, a brdo suprotnosti rađa i kvalitetu – ističe.

Privatni život – samozatajan

Svoj privatni život uvijek je volio držati po stranu, može se reći da je bio samozatajan, sada se stvari pomalo mijenjaju, kćeri Una i Lara su odrasle, sve su više na društveni mrežama, posebno Una na Instagramu… Razumije i prihvaća to, kaže – Svi su očevi slabi na kćeri, pa tako i ja.

Borak.info