Danas u četiri bosanskohercegovačka grada počinje Europsko prvenstvo za kadetkinje

Danas u četiri bosanskohercegovačka grada počinje Europsko prvenstvo za kadetkinje.

Uz Sarajevo, Mostar i Zenicu, Široki Brijeg je grad domaćin koji će ugostiti najbolje europske kadetske reprezentacije (U-17).

U domu NK Široki Brijeg na stadionu Pecara igrat će reprezentacije smještene u skupinu B.Prva utakmica na Pecari igra se danas s početkom u 17:30 sati, a snage će odmjeriti Francuska i Finska.

Neposredno pred početak ove utakmice igračice obiju reprezentacija podijelit će gledateljima 22 lopte u znak sjećanja na ovaj sportski događaj.

Ulaz na sve utakmice je besplatan, a besplatne ulaznice svaki posjetitelj će moći preuzeti na ulazu na stadion.Pozivamo sve naše navijače, ljubitelje nogometa i sugrađane da danas i tijekom trajanja prvenstva pohode Pecaru i uživaju u nogometnoj igri najboljih europskih kadetkinja.

Svečano otvaranja Europskog prvenstva bit će održana pred početak utakmice Bosna i Hercegovina – Nizozemska na stadionu Grbavica. Izravan prijenos na Sport Klub 3.

Ovo je prvo veliko natjecanje koje se održava u Bosni i Hercegovini pod okriljem UEFA-e i jedan od najvećih sportskih događaja ikada u državi.

⚪U 1. kolu koje je na programu danas sastaju se:

Skupina A

Danska – Njemačka (Trening centar NS BiH – Zenica, 14:00)

Bosna i Hercegovina – Nizozemska (Grbavica – Sarajevo, 20:00)

Skupina B

Francuska – Finska (Pecara – Široki Brijeg, 17:30)

Norveška – Španjolska (Mostar – Stadion Pod Bijelim Brijegom, 20:00)

Borak.info