Sjajno Posušje golovima Pavkovića stiglo do velika 3 boda!!!

U sklopu 28. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine HŠK Posušje je na svom terenu dočekao izravnog konkurenta u borbi za ostanak u ligi FK Leotar iz Trebinja te su odigrali sjajnu utakmicu i golovima Pavkovića ostvarili pobjedu rezultatom 2:0 koja im donosi jako važna 3 boda u toj borbi za ostanak.

Kroz svih 90’ minuta Posušje je bila ekipa koja dominira na terenu te su nizali priliku za prilikom, a od njih desetak velikih koje su imali odlični napadač Pavković je iskoristio svoje dvi u 13’ i 38’ minuti. Leotar s druge strane nije uputio udarac u okvir gola i može biti zadovoljan što nije doživio težak poraz jer su Posušani bili jako raspoloženi.

Ova 3 osvojena boda za Posušje još su većeg značaja jer nitko od 4 konkurenta za ostanak u ovom kolu nije osvojio bod pa se Posušje popelo na diobu 8. mjesta na ljestvici sa 29 osvojenih bodova. 

Sljedeće 29. kolo igra se već u srijedu a u njemu će HŠK Posušje ponovno igrati protiv jednog od konkurenata za ostanak, gostovati će kod Rudara u Prijedoru, piše Radioposusje.ba.

Borak.info