Predsjednik Mladeži HDZ-a 1990 Ivan Barać: Visoko pozicioniranje mladih na listama treba biti prioritet svim političkim opcijama u BiH

Na sjednici Predsjedništva HDZ-a 1990 održanoj u Rami, osim odluke o samostalnom nastupu na izborima 2022. godine, donesene su i druge strateški važne odluke.

Novoizabrano vodstvo Mladeži HDZ-a 1990 od početka svog rada pokazalo je originalnost u svom radu. Nije se svelo samo na paljenje svijeća kao što rade slične organizacije, što je Ivan Barać u svom prvom obraćanju kao predsjednik i obećao. Također, obećao je i da Mladež neće stranci služiti samo za lijepljenje plakata, ponovno aludirajući na slične organizacije- te je jučer, 6. svibnja 2022. godine to obećanje i ispunio.

Naime, na prijedlog predsjednika Mladeži HDZ-a 1990, Ivana Baraća, usvojen je zaključak o kvotama mladih na listama HDZ-a 1990 kako za ove tako i za buduće izbore.

Visoko pozicioniranje mladih na listama treba biti prioritet svim političkim opcijama u BiH. “Uključivanjem mladih ljudi u političke procese, doprinijeti će se poboljšanju stanja kako u lokalnim zajednicama tako i u društvu u cjelini.” – istaknuo je predsjednik Mladeži HDZ-a 1990 Ivan Barać.

Borak.info