Glasnović: Znači ubojstvo djeteta se sad naziva zdravstvena skrb?

Znači ubojstvo djeteta se sad naziva zdravstvena skrb? Majka koja je došla naručiti ubojstvo zaslužuje da joj liječnici osiguraju tu ‘zdravstvenu skrb’, a bolesno dijete ne? Koliko mi je poznato, psihologa joj nitko nije uskratio, a nikakva druga skrb njoj ne treba jer ONA nije zdravstveno ugrožena što je i potvrđeno od strane liječnika, napisao je na svom Facebook profilu hrvatski general i političar Željko Glasnović.

Ali nerođeno dijete jest, i to prvenstveno od konačne odluke da ga se ubije koju takvi kao ti i tvoji drugovi, manipulacijom i obmanjivanjem krvnički podupirete. Tek nakon toga slijedi djetetova ugroza od tumora koja zahtijeva zdravstvenu skrb koju mu VI uskraćujete. Ne njoj – već njemu!

‘Bolesno je, ubijmo ga odmah.

‘ Dakle, ne ugrožava Grgu nikakvi tumor ako mu uskratite mogućnost da se uopće rodi. Ugrožava ga vaše klicanje “Ukloni, ukloni, smakni!” Majka je uz vašu pomoć odlučila da on neće živjeti “da se ne bi patio”.

Pitam se na čiju patnju se ovdje doista misli, njenu ili njegovu? Takvu sebičnu odluku ‘ubiti dijete jer je bolesno’ doveli ste do te granice da ste ubojstvo počeli pravdati milosrđem. Pa ni tu niste stali, idete čak korak dalje do te mjere da majci skupljate novac kako bi ubila vlastito dijete. Zastrašujuće! Sjećam se kako ste nekad davno malenoj Nori, za koju su njeni roditelji napravili apsolutno sve da bi joj omogućili liječenje i produžili život, a koja je nažalost na kraju izgubila bitku, skupljali novac da ŽIVI.

Kakav paradoks! Nora da živi, Grga da umre.

Stavljate se u ulogu Boga pa odlučujete tko može živjeti a tko ne. Licemjeri! Svako začeto dijete ima pravo na život! Oprostite, zaboravio sam, Grga za vas nije dijete ni živo biće, on je nakupina stanica koja neće ni znati kada mu krvnici injekcijom zaustave kucanje srca. Krvnici koje ćete vi financirati. Spartanci su svoju hendikepiranu djecu (ipak rođenu) ostavljali na gori Tajgetu i na taj ih način ubijali.

Nacisti su imali zakon kojim se dozvoljavalo ubojstvo hendikepiranih i bolesnih. U istom rangu se nalazite.

Tko će se od vas sjetiti ove majke za dva mjeseca kada bude prolazila agoniju zbog svoje odluke? Koristite zastrašujuću i uistinu bolnu situaciju jedne majke koja ne zna što joj je činiti (majko, štiti život!) da bi promovirali svoje bolesne ideale pravdajući to činom milosrđa prema djetetu. Sustavno se ti i tvoji drugovi Solidarne, B.A.B.E. Žabe, Rode, peovićke, borićke … bavite samo jednom stranom priče zavaravajući žene govorom o njihovim pravima, a skrivajući im istinu o posljedicama izbora. Dok ih oslobađate od ‘patnje bolesnog djeteta,’ ‘ropstva majčinstva’ koje ‘narušava’ njihovo tijelo i ‘uskraćuje’ im pravo na slobodu (bez odgovornosti), vrlo vješto im skrivate grobnu jamu depresije i PTSP-a u koju će upasti zajedno s ubijenim djetetom. Jer drama savjesti koju će poslije proživljavati nalik je otvorenom grobu u kojem si živ zakopan, i to vlastitim izborom. Ali to vas, serijske aborcioniste i arhitekte kulture smrti nije briga.

U isto vrijeme dok udomljavate mačke i pse lutalice, za živo dijete skupljate novac kako bi platili njegovo ubojstvo. Izabrali ste biti Herod. Krikovi svakog ubijenog nerođenog djeteta kojeg ste vi poslali u smrt svojim podupiranjem majki na takav čin i njihova nevina krv na vašim su rukama. Dok ste se ti i tvoji drugovi za vrijeme Domovinskog rata skrivali po podrumima i dječjim vrtićima čuvajući svoje dragocjene živote nespremni da ga položite za slobodu svoga naroda, tuđe živote spremno i odvažno šaljete u smrt izigravajući Boga.

Borak.info