Tonči Huljić:  “Ja ne znam oguliti jaja, skuhati jaja, pola jaja kad ogulim, pola bacim s tom korom, ja znam samo raditi muziku”

“Ne želim nikoga vući za rukav i uvjeravati ga moraš vjerovati u Boga i tako dalje. Svi oko mene su vjernici, crkva mi je prvi susjed” – ispričao je Tonči Huljić u vrlo iskrenom intervjuu, kojeg je dao za IN magazin Nove TV

”Počeo sam čitati neke znakove, počeo sam neke stvari primjećivati i onog trenutka kad shvatiš da nema slučaja – povjeruješ. Ne mogu kazati da sam bio takav do prije 10-12 godina, onda eto tako te obuzme i postaneš ovisnik, s vjere se ne možeš skinuti…” – ustvrdio je splitski hitmejker. 

Kao ni bez vjere, kaže da ne može zamisliti niti jedan dan u svom životu bez glazbe.

”Ja nemam nikakav hobi, ja sam potpuno nesposoban za normalan život! Ja ne znam oguliti jaja, skuhati jaja, pola jaja kad ogulim, pola bacim s tom korom, ja znam samo raditi muziku” – zaključio je Tonči. 

Na skorašnjoj izvedbi njegove pop mise u Zagrebu trebala bi mu se pridružiti i kći Hana.

”Sigurno će biti i zato i jesmo stavili taj datum 25.6. da je bar dva do tri tjedna prije poroda, dio mise će sigurno pjevati. Misa je bila koncipirana za takav jedan specifičan glas kakav ona ima, ali evo našli smo alternaciju” – ispričao je tata Tonči. 

Kaže da Hana kao trudnica uopće nije zahtjevna.

”Ma ona je prekrasna u svakom smislu, ona ništa to, kao da se ništa ne događa”, govori Tonči. 

Da postane djed dugo je priželjkivao, presretan je što stiže unučica.

”Hana je malo zrelija iako je mlađa, žene su inače uvijek odgovornije i sklonije tome da postaju roditelj” – ocjenjuje. 

Sa suprugom Vjekoslavom u braku je više od 30 godina. I privatno i poslovno izvrsno funkcioniraju.

”Znam samo da nije bilo Vjekoslave da se vjerojatno nikad ne bih ženio, a tu priliku nisam smio propustiti”, zaključio je još uvijek jako zaljubljeni Toni Huljić. 

Lani je proslavio 60. rođendan. 

”Bogu hvala, zdrav sam, malo otkazuju ono nešto amortizeri, ramena kao u starom, ali dobro održavanom autu. Kad je zdravlje u pitanju, nisam samo hipohondar za sebe, nego za cijelu obitelj!

Sve stalno pazim, stalno sam nekako opterećen, stalno se nečega bojim, a to je nešto što ne bi trebalo, što ne ide s vjerom…” – priznaje svoju slabost.

Borak.info