Muž Elle Dvornik: Opljačkan sam u Londonu. Ne mogu se vratiti obitelji u Hrvatsku

Suprug Elle Dvornik Charles Pearce ovih je dana iz Hrvatske otputovao u London prvi put otkako je krenula pandemija, no jučer se pratiteljima na Instagramu požalio kako se našao u velikom problemu, zbog čega je njegov povratak u Hrvatsku obitelji u ovom trenutku postao nemoguć.

“Sutra imam povratni let za Hrvatsku da se vratim svojoj prelijepoj obitelji, ali vjerujem kako su me jutros u Londonu opljačkali”, započeo je.

“Nemam novčanik (novi, koji mi je majka kupila) niti putovnicu, a britanski ured za izdavanje putovnica je zakrčen i moglo bi proći čak 13 tjedana prije nego što mi se izradi nova.”

“Premium žurna putovnica najranije bi mogla stići 10. lipnja. Svaki savjet i ideja će mi pomoći. Moram se vratiti kući obitelji, već mi nedostaju”, poručio je.

Inače, Ella je na svom Instagramu prije tjedan dana otkrila kako se Charles poslovno vraća u London, piše INDEX.

“Charles odlazi u London prvi put od kad je krenula pandemija. Razbijali smo nervozu tako što smo pokušali Balie naučiti rolati, ali nas je to još više iznerviralo, tako da je Charles otišao tužan i ljutit i nervozan. Jedva čekam da mi šalje slike hrane iz Engleske”, napisala je ranije.

Borak.info