(VIDEO)PJESMOM “GALEBE” CECILIJA SE U VELIKOM STILU VRAĆA NA CMC FESTIVAL VODICE 2022.

Jedna od najomiljenijih izvođačica kontinentalne Hrvatske, Cecilija, odlučila je počastiti svoje obožavatelje novim singlom.

Nakon pjesama “Mangup”“Opa, opa”“Slavonija lijepa” i “Bećaruša”, kojima je osvojila publiku i radijski eter, popularna pjevačica predstavlja pjesmu “Galebe”, za koju glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Nenad Ninčević. Pregršt veselja i dobre energije jamstvo su da će i ova pjesma postati radijski hit te da će doprijeti do srca velikog broja Cecilijinih obožavatelja.

Cecilija će se i ove godine, već tradicionalno, predstaviti publici na CMC festivalu u Vodicama. Najnovije izdanje festivala ponovno okuplja sam vrh domaće i regionalne glazbene scene, kojoj ova pjevačica apsolutno pripada. Kao i svih prijašnjih godina, Cecilija ističe kako se posebno raduje ovogodišnjem nastupu u Vodicama, gdje će pozornicu dijeliti s ekipom iz benda “Pozitiv” koju čine Suzana ŽuljevićNera Ivković i Domagoj Androš te poziva sve zainteresirane da nikako ne propuste ovogodišnji CMC Festival.

Borak.info