Aco Petrović stopirao uplatu od 50.000 eura za klub

Još je nejasno hoće li Cibona preživjeti ili neće. Aco Petrović, pokretač akcije spašavanja i dalje neumorno “twita” u noćne i jutarnje sate, obaviještava javnost što se sve događa na temu spašavanja svetinje. Tako se zahvalio Draženu Anzuloviću koji je očito uplatio određeni iznos.

“Prvi financijski izvještaj sa saldom i strukturom uplata biti će u petak u 18 sati. Nakon toga stanje će se pratiti svakih 48 sati tako da svi zainteresirani mogu vidjeti u kom smjeru ide akcija”, objavio je Petrović.

Također, negirao je sinergiju akcije ‘Mi smo Cibona’ s aktivnostima sadašnje uprave. “S obzirom da se počinje spominjati sinergija akcije MSC sa aktivnostima sadašnje uprave moram naglasiti da ja za to mandat nemam!!! To se mora znati od samog početka tako da ne bi bilo nikakvih nesporazuma. Svatko ko je uplatio ili će uplatiti mora imati jasnu sliku stanja!”

Zanimljiv detalj

Također, otkrio je i jedan zanimljiv detalj. “Jučer sam stopirao uplatu ljudi iz jednog prijateljski nastrojenog kluba (nije iz Srbije) u visini od 50.000 E jer smatram da pitanje opstanka Cibone u ovoj fazi trebamo rješavati mi sami. Na kraju ću otkriti o kojem je klubu riječ. U svakom slučaju hvala”, najavio je Petrović.

Nedavno je Aco na pressici prozvao i sami državni vrh. “I u životu premijera Plenkovića i najjačeg mu ministra košarka je nešto predstavljala i oni na ovaj ili onaj način moraju pomoći da se Cibona pogura i spasi od stečaja. Tu su i institucije kao što su Hrvatski košarkaški savez. Što bi bila hrvatska košarka bez Cibone? I zbog toga se i HKS mora uključiti, a nadamo se i poslovnim subjektima poput Francka koji je to već učinio.”, rekao je Petrović.

Spomenuo gradonačelnika

Spomenuo je i grad Zagreb. “Ako nam prođe prva faza, neće biti nikakvih problema oko suradnje s gradom. No, gradonačelniku moramo dati prostora da obavi razgovor i s drugom stranom, odnosno potencijalnim investitorom. Ako Cibonin financijski direktor Matasić dođe s investitorom koji će sve to preuzeti dobro došli su.”

Borak.info