Simona Mijoković posvjedočila: Vjera bez djela mrtva je

Simona Mijoković gotovo je svakodnevni svjedok izuzetnog Božjeg milosrđa i nježne ljubavi našeg Gospodina što ona rado svjedoči na društvenim mrežama i vidljivo dotiče srca tisuća ljudi. Posljednja njezina objava je, kako i sami pratitelji prepoznaju ‘predivno svjedočanstvo o Božjoj prisutnosti’ a kao i svako, i ovo sadži duboku poruku i živom Kristu.

‘Blagdana Tijelova. Meni najvažniji dan. Kroz cijeli dan dolaze mi svjedočanstva mnogih osoba koje mi svjedoče o ljubavi prema Euharistiji.

O ljubavi prema svetoj misi. Zahvaljujem, cijelo moje biće zahvaljuje o svemu što nam Gospodin kroz Svetu Pričest daruje. Ali znate onu: vjera bez djela mrtva je. Da. Sve što je pisano to se očituje, i kada potpuno otvorimo srce, Gospodin se očituje. Tako je bilo i jučer’ započinje svoju objavu Simona koja kaže da je prije svete mise cijelo vrijeme odzvanjala riječ: ‘Žedan sam’ ali kako kaže, mislila je da umišlja.

‘Prikazala sam svetu misu na osobne nakane uz osobne molitve Gospodinu. Kako sam sjedila na kraju crkve, u srcu mi došlo otiđi blizu Oltara.

I krenem i sjednem blizu Oltara. Sveta misa je počela. Moj duh je radostan, a srce klikče, cijelo vrijeme osjećam milost’, piše Simona i nastavlja: ‘I dođe čitanje Evanđelja. Ove riječi duboko su me dotakle:

(Lk 9, 11b-17) Svi su jeli i nasitili se. Predajem Gospodinu sve što mi je na srcu, a ono kaže: Gospodine što mi je činiti? U trenutku Pretvorbe dotrči mi malena djevojčica u naručje. Čvrsto me grleči i ne ispušta me iz zagrljaja .
Malena djevojčica Ester Maria. Išla je samnom na svetu pričest, i onda nakon mise došlo mi je u srcu opet: ‘Gladan sam.”
Nisam se previše obazirala na riječi, misleći ‘umišljam ‘.

I dolazi mama Sarah od Ester do mene. Grli me i meni u trenutku dolazi: dođite k meni doma. Ajmo k meni. Imamo trampolin da se Ester igra s mojom djecom a mi ćemo se malo družiti, pričati. Rekla je: može s osmjehom .

Hodamo prema autu a muž gleda širom otvorenih očiju, ništa mu ‘jasno’ , a ja mu govorim: imamo goste .

Došli smo k nama doma i kažem , sad ću vam napraviti nešto za jesti, a u tom trenutku mama Sarah kaže: ‘Gladna sam.’
U sekundi se vraćam na misli iz crkve. O, Isuse hvala Ti .

Radim ja njima večericu, kuham špagete, radim umak, dinstam ribu, pečem nugettse za Ester i djecu i srce mi se smije.
Simona Mijoković posvjedočila:

Borak.info