‘STVAR JE OSJEĆAJA’ Ivana Kovač o bućkanju na zabačenim plažama: ‘Obožavam biti sama i da me galeb fiksira’

Naše zvijezde jedva su dočekale ljeto bez ikakvih restrikcija pa su se, i prije kalendarskog početka ljeta, uputile put obale kako bi uživale u morskim radostima. Jedna od njih je i pjevačica Ivana Kovač koja je priznala da se nakon gaže voli baciti u Jadran.

‘Uvijek mi je bilo to najdraže iza gaže skočit u more, sa šminkom, sa svime to mi je uvijek broj jedan. Bit će tako i ovo ljeto’, rekla je Ivana za In Magazin.

Pjevačica ne voli buku, te preferira zabačene plaže na kojima se može u potpunosti opustiti. Naglasila je da bi do ‘osamljene’ plaže pješačila i nekoliko desetaka kilometara, piše Dnevno.hr.

‘Ja ću pješačiti 20 km dalje da nađem tu jednu stijenu gdje nema nigdje nikoga i da se ja tamo mogu kupati, a nije stvar ničega nego tog osjećaja kad si ti sam na plaži u totalnom zenu i kad ne čuješ nikoga osim onog galeba koji te fiksira i s njim imaš svu komunikaciju i to je to’, objasnila je Ivana Kovač.

Za kraj intervjua nadodala je da se mnogi zamaraju nebitnim stvarima, poput naslikavanja u skupim kupaćim kostimima, što njoj nikad nije bilo bitno.

‘Stvarno više-manje hoćeš ti imat kupaći od 20-ak ili 5000 kuna to su mi uvijek bile gluposti i sad su mi gluposti. Ljudi uživajte u životu ne zamarajte se glupostima molim vas’ završila je Ivana Kovač.

Borak.info