Volarević Promet Dalmata Salon Hotel Park pobjednik prvog malonogometnog turnira u Mostaru

Završen je finalni dan prvog malonogometnog turnira Mostar 2022.

Organizacija turnira je bila više nego odlična koji je pratio veliki broj gledatelja. Svaki odličan potez s bilo koje strane publika je ispratila pljeskom, a ponašanje igrača na terenu je bilo krajnje sportski pa niti suci nisu imali previše posla.

U finalu momčad Volarević Promet Dalmata Salon Hotel Park svladala je Caffe Label s 3:1 i postala prvi pobjednik malonogometnog turnira Mostar 2022.

Anto Galić s dva pogotka i Duje Medak strijelci su za pobjedničku momčad, dok jedini strijelac za Caffe Labal bio je Dragan Edi Marić.

Na cijelom turniru momčad Borisa Volarevića je pokazala najviše i zasluženo su došli do naslova.

Nakon što su prošle sezone uvjerljivom igrom osvojili Trn u Širokom Brijegu, ovoga puta su zasluženo osvojili jaki turnir u Mostaru.

Boris Volarević će uvijek reći da može bez svakoga, ali nikako bez vratara Bože Medića i najboljeg igrača Anto Galića.

Anto Galić je s dva pogotka kada je najpotrebnije odlučio utakmicu pogocima uz sjajnu igru u obrani.

Jednostavno Anto Galić je pravi vođa i najkorisniji igrač momčadi Borisa Volarevića, a Božo Medić je jednostavno prava hobotnica na golu.

Ima odlike da u ključnim trenucima brani nemoguće.

Za najboljeg vratara turnira je proglašen Božo Medić, a najbolji igrač i strijelac na turniru je Duje Medak iz pobjedničke momčadi.

Neko iz publike je kratko komentirao: “Ovaj Boris pokupi sve pokale u Mostaru”.

Za momčad Borisa Volarevića nije utakmica najbolje počela. Nakon kontre po lijevoj strani odlično je pobjegao i pogodio Dragan Edi Marić.

Visokim presingom momčad Borisa Volarevića je stvarala velike probleme ekipi iz Mostara, a iz jedne takve situacije izjednačio je Anto Galić.

Taktika u fazi napada na postavljenu obranu Borisa Volarevića je bila odigrati na pivota uz ubacivanje u prazan prostor na krilnim pozicijama.

Vrijedni Anto Galić majstorski se ubacio za drugi pogodak u prazan prostor po desnoj strani i snažnim udarcem pogodio suprotni kut Dejana Rašića.

Caffe Labal je pokušao doći do izjednačenja s golmanom-igračem, a to je kaznio trećim pogotkom na prazan gol Duje Medak za potvrdu pobjede.

Za prvo mjesto momčadi Volarević Promet Dalmata Salon Hotel Park uz pokal pripala je novčana nagrada od 6000 KM.

Poraženoj momčadi u finalu Caffe Labal uz pokal pripala je novčana nagrada od 2500 KM.

U utakmici ranije za treće mjesto HVIDRA Mostar je s visokih 5:1 svladala Karliko Brothers.

Marin Šunjić, Niko Škugor, Mile Pehar, Franko Jelovčić i Romano Vlaho su bili strijelci za HVIDRU Mostar, dok jedini pogodak za Karliko Brothers je postigao Zvone Ćavar.

HVIDRA Mostar za treće mjesto uz pokal osvojila je novčani iznos od 1000 KM, a momčadi Karliko Brothers za četvrto mjesto pripao je novčani iznos od 500 KM.

Borak.info