Veliki katolik puca od ponosa: Prekinuo rehabilitaciju zbog dodjele sek*ističkog priznanja

Toni Turčinov, načelnik Općine Murter-Kornati, za čije ime se pročulo nakon što je prije nekoliko dana procurila informacija da je prostitutke u austrijskom bordelu besramno plaćao službenom karticom, i to tri puta iste noći, čini se da uživa u pažnji koju dobiva posljednjih dana.

Unatoč činjenici da je USKOK protiv njega pokrenuo izvide zbog lumpanja u javnoj kući i muljanja oko računa, Turčinov je sav ponosan sinoć na štakama došao preuzeti seksističku i degutantnu nagradu.

Telegram, portal koji je otkrio aferu ovog čovjeka, inače oca troje djece, u posjedu je snimke događanja na kojem je murterska Udruga Kučerosi sinoć načelniku dodijelila nagradu “numero uno”. Za sve koji nisu čuli za ovu neukusnu i mizoginu nagradu, radi se o priznaju osobi koja je “okrenula najviše žena preko ljeta”, piše Telegram.

“Heroju” Turčinovu, inače čovjeku koji je iz HSS-a prešao u Hrvatsku demokršćansku stranku jer se, kako je rekao, više drže crkvenih okvira, jučer je od  lokalnog mesara preuzeo titulu “najvećeg je*ača”.

‘Skinu se do gola i masturbiraju pred ženama’

Na snimci se vidi i čuje kako mesar Ivo Šikić Rogić pojašnjava kako je on sam godinama bio “numero uno”, ali sada je došlo vrijeme da se ide na mlađe, piše Dnevno.hr.

“Predajem svoju titulu numero uno našem načelniku koji je osvitla obraz hrvatskom turizmu pred cijelom Europom”, zaključuje lokalni mesar dok kraj njega stoji nasmijani Turčinov koji je zbog ovog “velebnog priznanja” odlučio prekinuti svoju rehabilitaciju nakon operacije Ahilove tetive, na koju se pozivao kada nije bio raspoložen za razgovor s novinarima o zabavljanju s klagenfutskim prostitutkama.

Žene se u ovoj degutantnoj tradiciji boduju na više načina. Strankinje se boduju prema starosti i državljanstvu, a sugovornik Telegrama otkriva kako Čehinje ne nose puno bodova jer su ti seksisti zaključili da “navodno rado daju”.

Inače, na snimci “dodjele ove prestižne nagrade” mogli su se čuti dječji glasovi. Odlična je to poruka djeci i mladima. Pa “gospodo je*ači”, svaka vam čast na primjeru zajednici!

Borak.info