BILO JE JAKO ŽESTOKO Srpska pjevačica Aleksandra Prijović nastupila na Parku mladeži. Pogledajte kako mladi pjevaju u glas njezine hitove…

Započeo je Fusion festival na splitskom Parku mladeži. Naši reporteri su na terenu i izvještavat će iz minute u minutu, te ćemo vam donositi najnovije informacije sa festivala o kojem se mjesecima priča.

Nakon Sare Jo, na veliku pozornicu Parka mladeži stigao je popularni Željko Samardžić koji je oduševio splitsku publiku.

Nakon njega, Park mladeži je zapalila srpska pjevačica Aleksandra Prijović.

“Naš favorit je Aco Pejović”

Naši reporteri su na ulazu susreli obožavateljice iz Pule. Kazale su da im je favorit večeri Aco Pejović.

“Došle smo iz Pule, samo zbog ovog festivala. Naš favorit je Aco Pejović i jedva čekamo njegov nastup”, rekle su nam, piše Dalmacija Danas.

Evo tko je još nastupio sinoć…

Večerašnji izvođači su: Sara Jo, Željko Samardžić, Aleksandra Prijović, Saša Matić, Hurricane, Gazda Paja i Voyage & Nucci.

“U Splitu tražim mendule”

Svoj nastup večeras je obilježio i popularni i svima poznati Željko Samardžić. Prije nastupa je dao izjavu za medije.

“Kad dolazim u Split tražim mendule jer mi je to najdraži slatkiš iz djetinjstva. Sutra ne ostajem, jer kao u moj pjesmi; ‘Nekada u svakom drugom gradu…”, kazao je između ostalog.

Brojni hitovi se nižu, Samardžić oduševio publiku!

Dok ‘Stari lav’ pjeva, mladi su se u publici veselo njihali uz njegove najpoznatije hitove: Stari Lav, Bezobrazno su zelene, 9 hiljada, Nisi ti za male stvari. Atmosfera je fenomenalna i Samardžić je (očekivano) oduševio publiku.

Svoj nastup završio je pjesmom “Ljubavnik”. Za atmosferu između nastupa, podsjetimo, između ostalih je zadužen i splitski DJ Vangel.

Pogledajte atmosferu u našim VIDEO zapisima:

Borak.info