Bože Ćorić: Za mene, kao i cijeli moj team nagrada Chef’s choice je najbolja nagrada koju smo mogli dobiti

Nagrada 𝗖𝗵𝗲𝗳’𝘀 𝗰𝗵𝗼𝗶𝗰𝗲, koju su birali glavni chefovi svih izlagača, otišla je u ruke Restorana Domano – Hotel Park Široki Brijeg.

U to ime, razgovarali smo s chefom 𝗕𝗼𝘇̌𝗼𝗺 Ć𝗼𝗿𝗶𝗰́𝗲𝗺, koji je imao iskustvo raditi u najboljim restoranima u Hrvatskoj, kao i na mnogim festivalima, na kojim je kuhao rame uz rame renomiranim chefovima kao što je David Skoko, piše službena stranica Street Food Fest Široki Brijeg.

“Ovaj festival je za mene i cijelu ekipu Restorana Domano / Hotel Park nešto posebno, jer najteže je kuhati pred domaćom publikom. Htjeli smo napraviti nešto novo, drugačije, na što naša publika nije navikla, kao riblji burek s grčkim jogurtom i lubin na rižinom papiru. Mogu slobodno reći da su to jela kojih se ne bi posramili ni najbolji svjetski restorani i kao takva su bili nepoznanica za našu publiku, ali nadam se kako smo napravili dobru pripremu i educirali publiku te da će već s idućim izdanjem festivala fine dining i moderna kuhinja biti nešto što je poznato i prihvaćeno. Za mene, kao i cijeli moj team nagrada Chef’s choice je najbolja nagrada koju smo mogli dobiti – jer se radi o nagradi iz struke, gdje je 7 vrhunskih chefova ocijenilo naše jelo najbolje s ocjenom 10 te im ovim putem zahvaljujemo, kao i cijelom teamu Hotela Park, bez kojeg ovo sve ne bi bilo izvedivo”.

Borak.info