Nikad sretnija! Kandidatkinja ‘Života na vagi‘ nekada je imala 150 kila, a sada ponosno pozira u kupaćem kostimu: ‘Zgodna sam‘

Nina Martina Korbar, kandidatkinja treće sezone ‘Života na vagi’ nastavila je i dalje redovito trenirati i zdravo jesti.

Nina redovito objavljuje detalje iz svog života na društvenim mrežama A sad je odlučila objaviti i fotografiju s godišnjeg odmora. Pozirala je u kupaćem kostimu na plaži uz more, a pored je napisala:

“Beach motion. Danas šećem uzduž plaže u badiću, osjećam se zgodno i mislim si, je li ovo moguće?

Da, je! Napokon. Možda sam si malo i prezgodna, al’ ajde… To nadoknađujem za sve one godine kad sam se skrivala.

Ako netko misli da je lako, nije, fakat je teško i ne dolazi preko noći… To su godine u pitanju, ali treba biti ustrajan. Jesam li savršena? Nisam. Jesam li u potpunosti zadovoljna? Nisam. Jesam li 100 posto karakter? Nisam. Jesam li ustrajna svaki dan? Nisam. Jesam li uvijek samopouzdana? Nisam. Jesam li bolja nego prije? Jesam.

Jesam li sretnija? Jesam. Jesam li zgodna? Jesam.

Jesam li sama sebi najveća podrška? Jesam. Jesam li promijenila sebe na bolje i radim na sebi svaki dan? Da! Boli li me briga za apsoslutno svaku osobu koja ima nešto negativno reći za mene? Da! Volim i prihvaćam sebe i radim na tome da sam svaki dan bolja nego li sam bila jučer”, napisala je.

Vrlo brzo dobila je niz komplimenata od svojih vjernih obožavatelja.

Nakon  ‘Života na vagi’, stala je i na pozornicu ‘Supertalenta i pokazala da ima nevjerojatno glazbeno umijeće.

Njezin moto je: ‘Rad na sebi je najteži, ali i najljepši na svijetu.’

Upravo je to Nini Martini bila inspiracija za pisanje njezinog prvog singla ‘Neprocjenjivo’ koji govori o njezinim borbama i padovima.

Borak.info