‘NEĆU BEŠTIMAT!’ Vesna Dragojević oduševila objavom na godišnjicu Oliverove smrti: ‘Ako se ikad sretnemo, platit ćeš mi za ovo’

Neprežaljeni Oliver Dragojević napustio nas je na današnji dan prije četiri godine, a tu tužnu godišnjicu njegova supruga Vesna obilježila je emotivnom objavom na Facebooku.

“Dragi naš dida. Svi smo tu. Nas 14. Danas su tu i tvoji prijatelji. Puno njih. Danas je dan za pismu, ne za plakanje. Svi nam se javljaju i tvoji obožavatelji dolaze. Pričaju na svim jezicima, a ja kliman glavom, pretpostavljam da te hvale. Ostavio si nam veliki teret. Sad su se prebacili na mene. Znaš da sam to vješto izbjegavala”, započela je Vesna.

“Više sam se islikavala u godinu dana nego kroz cili život. Danas je veliki koncert. Znam da bi gušta svirat i pivat, ali ovaj put oni to rade za tebe. Puno mladih i tvojih starih prijatelja”, nastavila je.

“Danas je veliki koncert. Znam da bi gušta svirat i pivat, ali ovaj put oni to rade za tebe. Puno mladih i tvojih starih prijatelja. Znam da ti nije draga ovolika pompa oko svega toga. Mi smo samo promatrači i nismo u organizaciji. Znam šta bi reka, ali neću beštimat.

U nas ništa nova. Nastavili smo kako smo živjeli s tobom. Ako se ikad sretnemo, platit ćeš mi za ovo. Volimo te do kraja života”, zaključila je na kraju emotivne objave Vesna Dragojević.

Borak.info