POVRATAK PRLJAVACA! Ukinuta je privremena sudska mjera. Houra: ‘Moram popiti kavu, sabrati se jer sam stvarno ostao bez riječi’

Visoki trgovački sud ukinuo je privremenu mjeru oko korištenja imena Prljavo kazalište. To je potvrdio odvjetnik Toni Nogolica koji zastupa Jasenka Houru.

“Visoki trgovački sud preinačio je odluku Trgovačkog suda. Privremena mjera je ukinuta. Više nema zabrane korištenja imena”, rekao je Nogolica za Večernji list.

Uzbuđenje nije skrivao ni Houra. “Dobio sam i ja informaciju prije par minuta. Ovo toliko dugo traje. Nisam čovjek koji nema riječi, ali sada ne znam što bih rekao. Jučer smo imali koncert i o svemu smo razgovarali. Sve je ovo visilo nad bendom, morali smo slušati sve i svašta. Sada bih se volio vidjeti s ostalim članovima benda, ne moramo govoriti već samo u tišini sjediti”, rekao je Houra.

“Među nama nema zle krvi, ali bilo bi nezgodno da smo morali ići s imenom Houra grupa jer svi znamo da to nismo. Puno hvala svim organizatorima koncerata i nastupa što su radili dodatan posao. Sada moram popiti kavu, sabrati se jer sam stvarno ostao bez riječi”, dodao je Houra.

Houra se ranije na svom Facebook profilu obratio obožavateljima te im kazao da obavijesti vezane uz nastupe više ne traže na službenoj stranici benda, već na njegovom privatnom profilu na društvenim mrežama.

“Dragi prijatelji i ljubitelji benda. Ovim putem vas sve obavještavam da informacije vezane uz nastupe benda i ostale aktivnosti isključivo možete dobiti i saznati preko mojih profila (FB i Instagram) kao i profila ostalih članova grupe”.

“Što se tiče stranice koja bi vas sve trebala obavještavati te odgovarati na vaše upite, ta stranica više nije povezana niti je osoba koja ju ”vodi” u kontaktu s nama te se ograđujemo od bilo kakvih objava na toj stranici jer je stvarno sramotno da fan page ne objavi da se grupa pridržava privremene sudske mjere i ne koristi ime na nastupima ili u marketinške svrhe čekajući pošteno odluku Trgovačkog suda. Te jedino što možemo zaključiti je da nažalost stranica služi za čistu manipulaciju”, poručio je Houra.

Opisao je kako je bilo na Fusion festivalu u Splitu. “Puno hvala organizatorima i producentima Fusiona. A posebno se zahvaljujemo producentu turneje Damiru Ramljaku, ton majstoru Nenad Zubak, set designeru lighting designeru i programeru Sven Kučinić i svim kolegama glazbenicima na druženju” zaključio je glazbenik.

Borak.info