Fitness zvijezda oduševila izgledom u sedmoj deceniji: Želim inspirisati žene svih dobi

Američka fitness zvijezda Denise Austin nedavno je poljuljala svoj izgled dug sedam desetljeća šepureći se modnom pistom u bikiniju i pokazujući zavidnu figuru.

U srpnju je s kćeri Katie Austin sudjelovala u emisiji Sports Illustrateda u Miamiju. O ovom iskustvu progovorila je za New York Post.

“Prvo sam pomislio: ‘Zašto bih sa 65 godina prihvatio poziv za ovako nešto?’. No, odlučio sam riskirati. Vrhunac mog života je to što sam uopće dobila priliku hodati pistom s mojom kćeri. Još uvijek sam pod dojmom. Želim inspirirati žene svih dobi”, izjavila je.

Denise je postala poznata u svijetu fitnessa prije više od 30 godina. Kao fitness instruktorica ohrabruje ljude da se odluče živjeti na zdraviji način. Jednom prilikom je za magazin Prevention rekla:
“Svakodnevno vježbanje je kao da na bankovni račun stavljate novac za svoju dugovječnost. Biti sretan je izbor, a taj izbor je na vama.”

Dodala je da je tajna njenog fenomenalnog izgleda u tome što vježba 30 minuta dnevno, jede balansirane obroke (80 posto zdrave hrane i 20 posto slatkiša) i pije veliku količinu vode.

Borak.info