(VIDEO)IVAN MARTIĆ IVICA PORUČUJE “JA SAM SOKOL”

Posavski glazbenik Ivan Martić Ivica predstavio je novi singl “Ja sam sokol”, posvećen svima onima koji su napustili svoju domovinu i otišli “trbuhom za kruhom”.

Iza zabavnog, plesnog ritma pjesme krije se značajna priča inspirirana čovjekom koji je 35 godina proveo u dijaspori, a zatim se odlučio vratiti u svoju domovinu.

“Mi smo bili inspirirani njegovim povratkom, pa smo napravili tu pjesmu koja je stvarno autentična, kao i čitava priča. Iza tog lika stoji taj jedan čovjek koji se vraća, i koji je stvarno poželio svoju domovinu, da se vrati u mjesto gdje je rođen. Tamo se sada vratio, kao i cijela njegova obitelj. Radi se o jednoj priči koja je stavljena u pjesmu i spot” , podijelio je Ivan Martić Ivica.

Za pjesmu je snimljen i videospot koji prati priču, pa tako uživamo u predivnim kadrovima Tomislavgrada, rodnog mjesta gospodina iz pjesme. Spot je snimio Elvedin Sarić, dok tekst potpisuje Leonardo Baksa Čeči . Za aranžman i produkciju zaslužni su Toni Eterović i Neno Čubrilo, koji je ujedno i autor glazbe. Čubrilo je podijelio kako mu je bilo surađuvati s Ivicom, ali i najavio neke nove projekte. “S Ivicom je jako lijepo surađivati. On je veseo, ljudi ga vole, lijepo je s njim svirati i biti na bini.  Imamo neke projekte, sa Tonijem radim. Jučer smo baš bili u studiju, isprobavamo neke melodije.”

Nakon uspješnog nastupa na ovogodišnjem CMC 200 Slavonija festuIvan Martić Ivica nastavlja nizati melodije uz koje ćemo se zasigurno još dugo zabavljati.

Borak.info