Nakon dvije godine Vatreni opet na Maksimiru

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra dočekuje Dansku u utakmici Lige nacija. Važan je to dvoboj i prilika našima da s nova tri boda stignu blizu plasmanu na završni turnir te očekuju snažnu podršku s maksimirskih tribina. Susret počinje u 20.45.

Hrvatski nogometni savez (HNS) i Policijska uprava zagrebačka tom su prigodom pripremili sljedeće važne informacije za sve posjetitelje.

Prije, za vrijeme i nakon održavanja ovog sportskog javnog okupljanja na prilazima stadionu provodit će se posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa. Također, policijski će službenici prije, za vrijeme i nakon održavanja javnog okupljanja intenzivno opservirati područje grada Zagreba, obilaziti mjesta okupljanja navijača i navijačkih skupina te provoditi druge mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a sve u cilju prevencije protupravnih ponašanja, zaštite imovine i sigurnosti građana.

Pozivamo građane da poštuju upute i naredbe policijskih službenika u prometu, ali i izvan stadiona tijekom provedbe policijskih poslova te na stadionu, a sve kako bi nogometna utakmica protekla u sigurnom okruženju.

Na ulasku u stadion Maksimir provodit će se detaljne mjere sigurnosti, a kako bi se onemogućilo unošenje zabranjenih predmeta i sredstava na stadion. Iz navedenog razloga pozivaju posjetitelje i navijače da na stadion dođu što ranije. Ulazi na stadion bit će otvoreni dva sata prije početka, od 18.45 sati. 

Navijačima se preporučuje korištenje javnog prijevoza pri dolasku na Maksimir.

Posljednji put Vatreni su igrali na Maksimiru 14. listopada 2020. kada je u sklopu Lige nacija gostovala Francuska.

Borak.info