HDZ BiH na Kočerinu: Pokažimo zajedništvo na večerašnjem završnom skupu HDZ BiH za Široki Brijeg

U srijedu je održan predizborni skup HDZ BiH na Kočerinu koji je okupio veliki broj mještana ove mjesne zajednice kao i gostiju.

Skup je otvorio predsjednik Temeljnog ogranka HDZ BiH Kočerin Josip Kožul koji je govorio o projektima i planovima na području Kočerina.

Predsjednik Gradskog odbora HDZ BiH Široki Brijeg Miro Kraljević ukazao je na važnost velikog izlaska na Opće izbore 2. listopada.

Nositelj liste za Skupštinu Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić naglasio je kako je Županija Zapadnohercegovačka u velikom broju pokazatelja u samom vrhu prema razvijenosti. “Izvozimo 10 puta više po glavi stanovnika nego Sarajevska županija”, istaknuo je Ćosić.

S Kočerina je poslan poziv svim građanima Širokog Brijega na večerašnji skup u Park Sajmište u 17 sati.

“Gradski odbor HDZ BiH Široki Brijeg poziva Vas na završni predizborni skup za Široki Brijeg koji će se održati u četvrtak 22. rujna u Parku Sajmište (put za Borak) s početkom u 17 sati.

Na skupu će se obratiti nositelji listi za sve razine i kandidatkinja za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Borjana Krišto.

U glazbenom dijelu programa nastupiti će Dražen Žanko. Nakon skupa nastavljamo druženje uz Mokarske tamburaše i prigodni domjenak”, istaknuto je.

Borak.info