(VIDEO) Ivan Velić: “Pozivam navijače da dođu pogledati i podržati ovu našu novu momčad!”

Danas u podne održana je konferencija za medije povodom 22. Memorijalnog turnira „Široki 2022“ koji se igra u petak i subotu 23. i 24.09.2022.  

Osim domaćina, na turniru će još nastupiti OKK Sloboda Tuzla, KK Posušje i slovenski KK Šentjur.

Turnir će se odigrati u spomen na osnivače, igrače i djelatnike našeg kluba prof. Stanka Jelčića Ćanku, Vinka Soptu Kiku, Vitomira Buntića, Jozu Soptu, te nedavno preminule članove NO kluba, Josipa Kožula i Mirka Grbešića. 

Na konferenciji za mediju nazočnim medijima obratio se trener Ivan Velić i novi kapetan momčadi Ive Ivanov.

-Momčad je doživjela velike promjene u igračkom kadru i praktički šest nositelja igre više nije ovdje. Krenuli smo malo drugačijim putem, pomlađena je momčad i naš dugoročni cilj je iznjedriti nekoliko naših domaćih igrača u razdoblju koje dolazi kroz ove dvije ili tri sljedeće sezone. Nadam se da ćemo na ovom turniru pokazati pravo lice i biti agresivni u igri. Na taj način želimo se našim navijačima predstaviti u dobrom izdanju pred početak nove sezone. Pozivam navijače da dođu pogledati i podržati ovu našu novu momčad, rekao je Velić.

-Razlika između prošle i ove sezone je u samom igračkom kadru, jer je otišlo nekoliko iskusnih igrača, a priključilo se nekoliko mlađih igrača. Navijači i ljudi u klubu moraju biti strpljivi zbog mladih igrača kojima je ovo prva ozbiljna sezona. Bit će dosta grešaka, ali sve moramo izgurati na kvalitetan način do kraja. Očekujem dobru i borbenu sezonu, a na svakoj utakmici pristup mora biti isti bez obzira na protivnika. Mora biti puno borbenosti, trke i ne smijemo se nikoga bojati, a nadam se da će navijači moći tolerirati neke pogreške. Nadam se da ćemo na kraju imati uspješnu sezonu, istaknuo je Ivanov.

Petak 23.09.2022.

17:45 sati Široki – Posušje  

20:00 sati Sloboda – Šentjur 

Subota 24.09.2022.

16:45 sati utakmica za 3 mjesto

19:00 sati utakmica za 1 mjesto

Borak.info