Stanković najavio gošću emisije, gledateljima zapela za oko tema o moliteljima: ‘Umjesto da doma kuha, pere i služi muškom rodu…’
Voditelj Aleksandar Stanković za svoju je gošću iduće emisije ‘Nedjeljom u 2’ napisao najavu i otkrio tko mu dolazi u goste.

“Ponosna jer pripada narodu koji nikada nije napadao i osvajao tuđe, već je samo branio svoje, nezavisna saborska zastupnica Marijana Petir nam dolazi u goste. Teme emisije: sukob Vlade i trgovačkih lanaca, neradna nedjelja, stanje u poljoprivredi, obnova područja pogođenih potresom”, objavio je Stanković na Facebook stranici.

Potom je podijelio objavu za ‘Nedjeljom u 3’ koja se emitira na YouTube kanalu te je pozvao pratitelje da postave pitanja, a naveo je kako će biti govora o poskupljenjima u trgovačkim lancima, neradnoj nedjelji, neuspješnoj obnovi u Sisačko Moslavačkoj županiji te o moliteljima na trgovima.

“Pitajte je da li je suglasna, a jest, treba samo potvrda, da je nastala od rebra, zatim da li se slaže da je ‘drugotna’, a slaže se i zašto se kada je u oba slučaja odgovor ‘da’, ponaša suprotno stavovima koje propagira, odnosno, zašto se prešetava po briselskim hodnicima umjesto da doma kuha, pere i služi muškom rodu, koji je bolji i pametniji i čija bi trebala biti zadnja, da je po Petirovom i sličnima”, napisao je jedan pratitelj stranice u komentaru.

Dio gledatelja joj je zamjerio da nije aktivna u politici te da iza sebe nema rezultate.

“Evo imam jedno pitanje. Kako je to sjediti u Saboru ili na nekoj od državnih funkcija bez ikakvih stvarnih sposobnosti koje traži to mjesto na kojem sjedi, i tako već desetljećima? Naravno uz novčanu naknadu koju svojim ne radom nikako ne zaslužuje ili novčanu naknadu koju svojim radom nikad ne bi zaslužila, uz brojne pogodnosti koje si oni koji ju plaćaju ne mogu ni zamisliti”, komentirao je drugi.

“Pitajte ju čime je zaslužila sadašnji i potencijalno budući mandat u saboru, s obzirom da ju se niti vidi niti čuje previše. Nek’ objasni činjenicama a ne političkim floskulama”, nizali su se komentari, a nije nedostajalo niti onih vezanih uz vjeru:

“Kako za sebe tvrdite da ste kršćanka, dok s druge strane podržavate trenutnu vlast koja donosi pravne akte poput istambulske konvencije koja je u potpunoj suprotnosti s kršćanskim vrijednostima i naukom?”

Borak.info

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

6,098ObožavateljiLajkaj
1,064SljedbeniciSlijedi
1,920PretplatniciPretplatiti


NAJNOVIJI ČLANCI