Baka odbija čuvati unuku ako joj ne plate 35 KM po satu
Novopečena mama šokirala se zahtjevom vlastite majke koja traži da joj se čuvanje unuke plati. 29-godišnja mama iz SAD-a planirala se vratiti na posao, a nije se željela dodatno zaduživati plaćanjem čuvanja djece. Zato se za pomoć obratila svojoj 64-godišnjoj umirovljenoj majci za pomoć, ali ona je to odbila.

“Moja mama je od 1992. domaćica. Rekla mi je da sam, ako sam zaista željela dijete, možda trebala razmisliti da ostanem kod kuće poput nje i brinem se za dijete dok moj partner radi. Međutim, ja zarađujem više od svog supruga, koji pritom ima i dug, i ne možemo si priuštiti da ostanem kod kuće”, objasnila je situaciju na Redditu.

Majka ju je tražila da joj za čuvanje unuke plate 20 dolara (35 KM) po satu, kao i da joj nabave sve potrepštine poput autosjedalice, kolica i bočica za bebu.

“Moja majka živi 15 minuta od našeg doma, a želi nam povećati dug umjesto pomoći. Sada razmišljam da dijete upišem u dječji vrtić jer će cijena biti niža nego da plaćam dadilju. Nažalost, rad od kuće nije mi opcija. Jesam li ja u krivu zato što želim da se moja mama, koja je cijele dane kod kuće, besplatno brine o mom djetetu dok se ja i moj partner pokušavamo financijski oporaviti?” upitala je druge.

“Oprostite što sam otvoren, ali možda zaista ne biste trebali imati dijete ako si ne možete priuštiti brigu za njega. Ako ti je plan bio vratiti se na posao, o tome si trebala ranije razgovarati s majkom”, smatra jedna osoba.

“Želiš umanjiti vrijednost vremena svoje majke i pišeš da ona ne radi ništa. Da, ne radi, jer ima 64 godine”, obrušila se druga na autoricu objave.

“Tvoja majka nema obvezu čuvati tvoje dijete umjesto tebe”, iskrena je treća.

Neki roditelji su joj poručili da je razumiju, ali da majku ne može prisiliti da joj pomogne.

Borak.info

1 KOMENTAR

  1. Ako majka ne može pomoći da pričuva dijete ko može naravno da bebi treba mama možda majka to oće da dokaže kćeri ali je sigurno neće ostaviti na cijedilujer smatra partner ko partner kada se reši dugova da se nebi rešio i dijeta i mlade mamea one bi ostale na ulici ljepo je što ima bebu i neka je neda nikome a sve drugo će proći bebica će porasti i biti uz svoju rođenu a i baki vode doneti a partner ako je pravi izaći će na kraj bez muke nema guke a bez guke nema muke čuvaj svoje dijetešce on će to sve riješiti uz božiju pomoć to će ti biti najveća plaća ali ako je budu drugi čuvali moglo bi biti jako gadno itd pogledaj oko sebe što je tko učinio i doživio i kako prošao ili prošli ako je ikako moguće ostani uz svoje čedo makar jednu koru kruha danas jela uz božiji blagosov bog te ljubi i sve vas i dat će da sve prođe na dobro sretno 😇🌹☕

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

6,098ObožavateljiLajkaj
1,064SljedbeniciSlijedi
1,920PretplatniciPretplatiti


NAJNOVIJI ČLANCI