Pogledajte kako se cijela škola poklonila hajdukovcima
Točno u 13:45 sati svi učenici i osoblje Komercijalno-trgovačke škole našli su se u atriju s pogledima uperenima na ulazna vrata, kroz koja su svaki trenutak trebale proći njihove kolege, juniori Hajduka Borna Buljan, Duje Reić i Nino Duić.

Ne toliko davno bili su samo učenici 3.a, 2.a i 4.c, a sada su heroji svoje škole i cijeloga grada. Vratili su se kući iz Njemačke gdje su senzacionalno srušili favoriziranu Borussiju i plasirali se u četiri najbolje mlade momčadi u Europi.

Juniorima su kolege pripremile i svečani špalir, a trenutak kada su ušli na ulazna vrata škole popraćen je gromoglasnim pljeskom i mnoštvom zvižduka, veselja i neizostavnog pjevanja hajdučkih pjesama.

Nije se ni moglo doći do zvijezda dana, koji su na putu od vrata do stola gdje su ih čekale slavljeničke torte zaustavljeni na desetke puta jer ih se tražilo za zajedničku sliku.

Slavlje se nastavilo i poprilično nakon dva sata te se nastava sigurno nije mogla odvijati po rasporedu, ali malo kome je to smetalo, ipak ti ne dolaze svaki dan u školu polufinalisti Lige prvaka mladih.

Nogomet im je vjerojatno jedino o čemu stignu razmišljati posljednjih dana, ali svejedno nisu zaboravili na svoje obrazovanje i nema sumnje da će profesori opravdati sve izostanke.

Borak.info

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

6,124ObožavateljiLajkaj
1,074SljedbeniciSlijedi
11PretplatniciPretplatiti


NAJNOVIJI ČLANCI